Great Gatsby goud bestek vintage kandelaar glaswerk

Great Gatsby

Great Gatsby thema voor je bruiloft

Great Gatsby is geen alledaags thema. En dat als thema voor mijn allereerste Styled Shoot! Zou het allemaal wel goed komen? Had ik alles? Alle spullen goed ingepakt ging ik op weg naar Amsterdam. Daar aangekomen, kennis gemaakt met toppers in de bruiloft-branche. Na het uitpakken van alle spullen op de locatie de tafel gestyled zoals ik in mijn hoofd had! WOW, wat vind ik dit gaaf om te doen! Het totaalplaatje zag er zo mooi uit. Je ziet alle onderdelen samenkomen van alle leveranciers, en als dat matcht is dat te zien aan het eindresultaat.

Wat is Great Gatsby een heerlijk thema: de roaring 20’s, goud, glitter, over de top, veren. Je waant je in andere luxe tijden. Want voor een bruiloft wil je uitpakken, en met het thema Great Gatsby weet je zeker dat dit lukt. En dit thema leent zich niet alleen maar voor een bruiloft, maar ook goed voor een jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Dresscode voor de gasten is dan: voor de dames mooie jurken met pailetten en kwastjes en bij de heren mag een gilet niet ontbreken.

Samen gewerkt met een geweldig leuk team:

Planning & Organisatie: Droomdag Weddingplanner

Styling | Verhuur: Table Moments (door mij)

Fotografie: Elise Chung Photography

Videografie: Roadbliss

Al het bloemwerk: Karin Looijesteijn, Meester in bloemen

Make-up en haar: Lovely Weddings

De maatwerk bruidsjurk: iek’s Bridal

De Stationary en houten gastenboek: Bonte Raaf

Alle sieraden: Oogst Goudsmeden

Het chique trouwpak/trouwkostuum: Michael & Giso

De taart: Cakeaholic Amsterdam

De binnen locatie: Thirty5ive Wine & Food Bar Amsterdam (gesloten)

Modellen: Jurgen & Christy

Publicatie (op oudjaarsdag, hoe toepasselijk!) op: Girls of Honour

Alle spullen die zijn gebruikt voor de tafelstyling, kun je ook los huren. Kijk eens op de verhuur pagina. Mis je iets? Laat het me weten, vaak heb ik al meer dingen dan op de site vermeld staan.

Artikel delen: