Styling

styling bloemen verhuur perfect totaalplaatje bruiloft

Styling

Styling van je mooiste dag

 

Een bruiloft is een hoop geregel. Je kunt het zien als de organisatie van het grootste (familie-)feest van jullie leven! En de styling is daar maar 1 onderdeel van.

En jullie willen je bruiloft natuurlijk vieren op de manier die bij jullie past. De een wil een romantisch sprookje in een kasteel, de ander een ceremonie in het groen en weer een ander een hele intieme bruiloft. Elk paar is verschillend en de ideeën individueler en nieuw. Maar al deze bruidsparen hebben ook 1 ding gemeen. Ze wensen een zorgeloze, perfecte dag, die als “de mooiste dag van hun leven” voor altijd herinnert blijft.

Op jullie trouwdag wil je de sfeer / styling die bij jullie past, het perfecte plaatje!

Heb je al een locatie of cateraar? Geen probleem, jullie beslissen zelf, of jullie nu een totaalconcept willen of bepaalde onderdelen zelf willen regelen. Wil je voor slechts één aspect van het feest terecht? Wil je een bepaald thema? (bijvoorbeeld het thema Great Gatsby of juist heel minimalistisch, het kan allemaal). Heb je op Pinterest ideeën gezien? Samen bepalen we de sfeer en met jullie persoonlijke wensen, komen we tot een prachtige setting, waar alle details kloppen. Voor de tafel-styling heb ik servies en decoratie voor die speciale sfeer die net effe anders is dan de standaard verhuur. En op de dag zelf ontferm ik me over de styling van het feest of diner.

Zodanig dat jullie enkel nog maar hoeven te stralen en kunnen genieten samen met jullie gasten.

 

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.