Over mij

Wendy Franssen - Table Moments

Styling en Verhuur

Wat leuk dat je op mijn website een kijkje komt nemen!

Mijn naam is Wendy Franssen en met Table Moments ontzorg ik jullie op jullie mooiste dag!

Mijn grootste passie is styling, en in het bijzonder het stylen van tafels.

Ik hou van serviezen, bestek, glaswerk, servetten en natuurlijk allemaal afgestyled met mooi bloemwerk en kaarslicht. Ik ben in het bezit van een behoorlijke hoeveelheid hoogwaardig vintage (Engels)servies, goud bestek, geslepen glaswerk en veel vazen, kandelaars etc. En de collectie groeit door. Allemaal geen 12-in-een-dozijn spullen, voor wie geen witte “hotelporselein-basis” wil! Dit vind je allemaal bij verhuur.
Natuurlijk kan ik naast de tafelaankleding ook de rest van de lokatie en/of ceremonie aankleden! Je kunt hierbij denken aan een backdrop voor jullie ceremonie, bloemwerk op sokkels, decoratie langs het gangpad, etc.

Mijn doel is om de verwachtingen van jullie te overtreffen en met de mooiste styling een compleet plaatje te creëren voor feest of event. Met veel kwaliteit, sfeer en oog voor detail geef ik zo een unieke invulling aan jullie feestdag of event dat nog lang wordt herinnerd!

Mis je iets in de verhuur, of heb je vragen, stuur me een mail (info@tablemoments.nl), en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

 

Wendy Franssen - Table Moments